Jóga

Örömmel osztom meg veletek, hogy a Jógafészek stúdióban Benczédiné Szászi Ági és Benczédi Laci nagy szeretettel várnak benneteket.
Az órákról itt tájékozódhattok:
 

HANGTERÁPIA Katicával

  • Hangfürdő tibeti hangtálakkal 

A hangtál rezgései létezésünk minden szintjén harmóniát teremtenek. Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak, energiával töltenek fel.

A fizikai test számára érzékelhető hatások a hangtál hangja és rezgése. A hangok pozitív hatást gyakorolnak a testre és nyugtatják az elmét. A rezgés a testünkben található éltető és közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. A rezgések képesek áthatolni a bőrön, csontokon, belsőszerveken, eljutva minden egyes sejtig. Ezért a testünkben található feszültségeket, diszharmóniát hatékonyan képes helyreállítani.

A következő szinten, a fizikai test energetikai rendszerét segíti. Szervezetünk megfelelő rezgésszámú éltető energiával történő ellátásáról elsősorban csakráink (energiaközpontok) gondoskodnak. A központokból a szervezethez a prána (éltető energia) anádikon (energiacsatornákon) keresztül jut el. A kezelés ezt az egész energiarendszert tisztítja, harmonizálja, ezáltal beindítja az öngyógyító folyamatokat.

A hangrezgés a harmadik szinten tiszta önvalónkat szólítja meg.
A fizikai test tisztulásán és az energetikai rendszerünk blokkjainak oldásán keresztül a hangtálak a spirituális síkot, valóságot is érintik. A belső béke és harmónia állapotában
felismeréseket élhetünk át arról "AKIK VALÓJÁBAN VAGYUNK"!

A Hangfürdőn kismamák és gyermekek is részt vehetnek.

 

  • GONG MEDITÁCIÓ
A Gong hangóceánjába merítkezni-töltekezni békét -harmóniát-egészséget jelent.
 A gong egy kapu melyen keresztül a fizikai síkra a szellemi tér megnyílik. A gong hangja univerzális rezgés-rezonancia, mely emlékezteti sejtjeinket a kozmikus egységre.Segíti az energia testeink és fizikai testünk tisztulását, visszahangolását az egészséges állapotba. A gongelcsendesíti, elsimítja  az elme hullámzását, ezért a meditáció kiváló eszköze.A meditációban magasabb tudatállapotokat érhetünk el, a transzcendentális élmény egyéni és szavakkal leírhatatlan.
 
A csoportos kezelés nem javasolt: Súlyos szív /szívritmuszavar/, trombózis, epilepszia, idegi eredetű megbetegedéseknél.
Bemutatkozás:
 
Kedves Lélek!
 

A születésemtől mint ahogy minden léleknek, van egy sorsom, melyet igyekszem megismerni, tudatosan és szeretettel élni, fejlődni, szolgálni.

Az önismereten  és a jóga rendszerén keresztül a szellemi-tanítások szerint igyekszem megtapasztalni azt aki valójában vagyok.

Kb. 20 éve kezdtem el energiagyógyászattal, szellemgyógyászattal ismerkedni, majd a jógaoktatással , hang és kristály rendszerekkel folytattam önfejlődésemet és tapasztalásaimat. 

Minden módszer amit tanultam segített abban, hogy felismeréseket éljek át az életemben, hogy pozitív változásokat érjek el azon területeken, ahol már eljött annak az ideje. Napjainkban csoportos és egyéni hangtál kezelésekkel segítem visszahangolni a harmóniába azokat, akik valamilyen okból kibillentek az egészséges állapotukból. 

Ha elakadtál életútadon, nem tudod, hogyan tovább, személyes konzultációval segíthetek. Spirituális önismereti csoportokat vezetek, azon érdeklődők számára akik szeretnék megismerni azt a nagyobb valóságot, ami a nem látható világ...,

Női szakrális kör, pedig a női egyensúlyt állítja vissza = "Boldog Nő". 

Örülök, hogy elolvastad ezt a pár sort, mely dióhéjban egy vékony szelete életemnek.  :-)
 

Szeretettel:
Szilassy Katica Gayatri-06 30 768 7997
Om shanti - Om béke