Havonta 1-2 alkalommal Szilassy Katica várja azokat, akiknek sok kérdése van, de kevés válasza. 

Segítségével a válaszok is megérkeznek...

Bemutatkozás:
 
Kedves Lélek!
 

A születésemtől mint ahogy minden léleknek, van egy sorsom, melyet igyekszem megismerni, tudatosan és szeretettel élni, fejlődni, szolgálni.

Az önismereten  és a jóga rendszerén keresztül a szellemi-tanítások szerint igyekszem megtapasztalni azt aki valójában vagyok.

Kb. 20 éve kezdtem el energiagyógyászattal, szellemgyógyászattal ismerkedni, majd a jógaoktatással , hang és kristály rendszerekkel folytattam önfejlődésemet és tapasztalásaimat. 

Minden módszer amit tanultam segített abban, hogy felismeréseket éljek át az életemben, hogy pozitív változásokat érjek el azon területeken, ahol már eljött annak az ideje. Napjainkban csoportos és egyéni hangtál kezelésekkel segítem visszahangolni a harmóniába azokat, akik valamilyen okból kibillentek az egészséges állapotukból. 

Ha elakadtál életútadon, nem tudod, hogyan tovább, személyes konzultációval segíthetek. Spirituális önismereti csoportokat vezetek, azon érdeklődők számára akik szeretnék megismerni azt a nagyobb valóságot, ami a nem látható világ...,

Női szakrális kör, pedig a női egyensúlyt állítja vissza = "Boldog Nő". 

Örülök, hogy elolvastad ezt a pár sort, mely dióhéjban egy vékony szelete életemnek.  :-)

 

Szeretettel:
Szilassy Katica Gayatri-06 30 768 7997
Om shanti - Om béke